Restauratie
Hulp nodig bij uw restauratieproject?
Of u nu koopt via ons of een ander bureau, wij kunnen u assisteren met uw restauratie project. Het is vaak erg moeilijk om het te leiden als u een druk werk leven hebt in een ander land en/of u de taal niet spreekt. wij kunnen u hierbij helpen. U kunt zelf beslissen in onze inbreng: misschien alleen een introductie van betrouwbare aannemers en vaklui of het project alleen in de gaten houden ( regelmatig bezoeken, foto's en de vooruitgang rapporteren ), of het volledig begeleiden van het project,waarbij wij de aannemer en vaklui kiezen (allemaal met uw toestemming) en het werk beheren voor u. Onze Restauratie Management-service kunnen worden afgestemd op wat u nodig heeft.
Wie gaat uw projectmanagement doen ?

Onze directeur is Richard Smith, en hij behandelt alle Project Management. Richard is een Britse gekwalificeerde landmeter, hij heeft een diploma in Onroerend Management en is een Professioneel iemand van de Royal Institution of Chartered Surveyors (FRICS), de hoogste kwalificatie in de UK en in de hele wereld erkend. Hij heeft meer dan 25 jaar ervaring in zowel de residentiële als de commerciële eigendommen in het Verenigd Koninkrijk, en zijn liefde voor de regio Marche inspireerde hem tot www.magicmarche.com te beginnen met zijn vrouw Jane.

Valse economie...

Vergeet niet dat het een valse economie is om te denken dat je het project zelf kunnen beheren vanuit een ander land, het is essentieel om aanwezig te zijn bij de besluitvorming, en om ze snel te maken, anders kunt u uw vaklieden verliezen of uw kosten zal escaleren, of beide. We zijn trots om te zeggen doordat wij het begeleiden de vaklieden efficiënt werken, en er niet voortdurend vraagtekens hoeven te zijn bij de genoemde cijfers voor kosten en materialen die worden gebruikt. Wij zullen kortingen vinden die u niet eens wist dat ze bestonden, omdat wij op de plek zitten en uitstekende relaties hebben opgebouwd met de vaklieden, ambachtslieden en toeleveringsbedrijven, mede door dit kunnen wij zo efficiënt werken.

U kunt direct contact onderhouden met Richard...
Tel: +39 366 724 3800
Email: richard@propertyrestorationmarche.com