+39 331 381 9509
Onroerend goed te koop in Le Marche
Onze nieuwste eigenschappen

Grottazzolina
€ 430,000

Meer
Grottazzolina
€ 430,000
Meer

Servigliano
€ 270,000

Meer
Servigliano
€ home_price_02
Meer

Petritoli
€ 175,000

Meer
Petritoli
€ 175,000
Meer

Campofilone
€ 130,000

Meer
Campofilone
€ 130,000
Meer

Gebruik altijd een geregistreerd agentschap - ons registratienummer is FM-185086Waarom kopen in Le Marche?Le Marche biedt u een regio die nog steeds ongelooflijk ongerept is en vol klassieke Italiaanse charme en cultuur. Le Marche ligt halverwege de oostkust van Italië, heeft meer dan 180 km kustlijn, verbluffend mooie stranden en 26 middeleeuwse steden met als uitzicht, de warme, turquoise Adriatische zee. Er zijn het gehele jaar goedkope vluchten naar Le Marche met Ryanair naar twee luchthavens, Ancona en Pescara. De luchthavens van Bologna en Rome zijn ook op slechts 2,5 uur rijden met de auto, met vluchten van vele internationale luchtvaartmaatschappijen. De regio heeft een heerlijk klimaat en de woningen zijn ongeveer 35% goedkoper dan in Toscane. Le Marche is de plek om uw droomhuis te kopen in Italië (voordat te veel mensen er over horen).

Waarom gebruik maken van Magic Marche?We begrijpen dat er veel instanties, portals en websites zijn om uit te kiezen, maar we zijn trots op het geven van een service die ongeëvenaard is in Le Marche. Lees onze voorwaarden. Wij zullen uw tijd en emotionele energie besparen in het zoeken en onderhandelen. We zullen luisteren naar uw wensen en maken een gerichte zoektocht van alles wat beschikbaar is en overeenkomt met uw wensen. Wij zullen nooit uw tijd verspillen met ongeschikte panden. Wij begeleiden u de hele weg tot aan de oplevering en bewapenen u met de kennis om weloverwogen beslissingen te nemen. Indien u dit wenst, zullen wij u ook helpen om een team op te zetten voor de restauratiewerkzaamheden en eventueel later het project voor u beheren, verhuren of onderhouden. Wij doen zaken met een gekwalificeerd bedrijf hier in. We hebben een enorm netwerk van vertrouwde aannemers en ambachtslieden, advocaten, accountants, architecten, tuinarchitecten en tweetalig personeel met een echte passie voor deze regio.

Hulp bij uw restauratie project nodig?Of je koopt via ons, of via een ander bureau, wij kunnen u helpen met uw restauratie project. Het is vaak erg moeilijk om op de hoogte te blijven van de werkzaamheden, als u een druk werk leven heeft in een ander land.Wij kunnen u hierbij helpen. U kunt zelf bepalen hoeveel inbreng wij hebben: misschien alleen een introductie van betrouwbare aannemers en vaklieden of het project alleen in de gaten houden ( regelmatig bezoeken, foto's en de vooruitgang rapporteren ) Klik hier, om meer informatie over onze Restauratie Management-service lezen.
Regio Le Marche

Provincies van Le Marche