Mortgages
Hypotheken en leningen voor de aankoop en / of herstellen van onroerend goed (ook zwembaden, auto's en andere grote aankopen)

In de huidige wereldwijde recessie, verandert de hypotheekmarkt continu, sommige kredietverstrekkers trekken zich terug,terwijl nieuwe bedrijven op komen zetten en nieuwe hypotheekproducten beschikbaar stellen. Eerlijk gezegd, kan het een doolhof zijn om je weg te vinden door de keuzes die beschikbaar zijn en die passen bij uw persoonlijke omstandigheden.

Onze aanbeveling:

Wij hebben een werkelijk uitstekende Italiaanse hypotheek makelaar gevonden, FIDEA, gevestigd in Le Marche. Wij adviseren onze klanten alleen met hen in zee te gaan. Waarom? Wat kunnen ze doen voor u?

FIDEA doet al het onderzoek voor u. Zij beheren alle interacties met een verscheidenheid aan financiële instellingen (lokale banken, gespecialiseerde banken, andere financiële ondernemingen). Zij bevelen de juiste type hypotheek voor u, met het juiste bedrijf. Er zijn een groot aantal financiële producten, elk met zijn eigen nadeel, verborgen kosten en lastige procedures. Laat u ook adviseren welke lening het beste bij u past, een vaste lening, een variabele of een of een mix van beiden. FIDEA helpt u kiezen wat past bij uw behoeften. Het grootste deel van hun hypotheek adviseurs spreken Engels. Hun papierwerk is allemaal in het Engels.

Bekijk hier hun website, om te zien hoe ze werken:

http://www.fideamutui.it/en/mortgages-italy/

FIDEA zal ook zorgdragen voor een snelle voortgang van uw aanvraag, normaal gesproken zult u een volledige hypotheek voorstel op tafel hebben, binnen 2 maanden vanaf het moment dat zij van u alle vereiste documentatie ontvangen hebben. Als uw probeert om uw eigen applicatie te maken, kunnen wij garanderen dat het tussen de 4-7 maanden zal duren. Dit is genoeg tijd voor de persoon die verkoopt, om het vertrouwen te verliezen en weg te lopen van de deal. We hebben dit helaas zien gebeuren.

Contactgegevens voor FIDEA:
Tel: +39 0734 759687
Website: www.fideamutui.it

Als u contact opneemt met FIDEA, wilt u dan vermelden dat u ze via de Magic Marche website hebt gevonden, Een persoonlijke aanbeveling is het mooiste compliment dat je kunt geven aan iemand.