+39 331 381 9509
Fastighet till salu i Le Marche
Våra senaste fastigheter
Fastighet till salu marche, mäklare marche, hus till salu le marche

Grottazzolina
€ 430,000

Få reda på mer
Grottazzolina
€ 430,000
Fastighet till salu marche, mäklare marche, hus till salu le marche>
Få reda på mer
Fastighet till salu marche, mäklare marche, hus till salu le marche

Servigliano
€ 270,000

Få reda på mer
Servigliano
€ home_price_02
Fastighet till salu marche, mäklare marche, hus till salu le marche
Få reda på mer
Fastighet till salu marche, mäklare marche, hus till salu le marche

Petritoli
€ 175,000

Få reda på mer
Petritoli
€ 175,000
Fastighet till salu marche, mäklare marche, hus till salu le marche
Få reda på mer
Fastighet till salu marche, mäklare marche, hus till salu le marche

Campofilone
€ 130,000

Få reda på mer
Campofilone
€ 130,000
Fastighet till salu marche, mäklare marche, hus till salu le marche
Få reda på mer

Använd alltid en registrerad firma – vårt registreringsnummer är FM-185086Varför ska man köpa i Le Marche?
Le Marche är en region som otroligt nog, fortfarande är orörd, och full av klassisk italiensk charm och kultur. Även fastigheterna i Le Marche är mycket värdefulla. Regionen ligger mitt på Italiens östkust och består av över 180 km kust, fantastiska vackra stränder och 26 medeltida städer vid det varma turkosa Adriatiska havet. Vi är stolta över att vara mäklare i Le Marche och älskar att jobba här.

När du lär känna detta härliga område kommer du att förstå vad som gör det lite annorlunda jämfört med närliggande Toscana och Umbrien. Föreställ dig en plats där mjuka kullar varsamt rullar ner mot en fantastisk kustlinje, med utsikt över dalar, olivlundar och vingårdar under en oändlig blå himmel, med medeltida byar på kullarnas krön. De glittrande lamporna, spridda över sluttningarna, som tänds på natten är verkligen vackra. Le Marche är en arbetsregion där generationer av familjer har odlat mark i hundratals år; trafikstockningar orsakas oftast av ett får eller en traktor. Ingen annan plats erbjuder en vackrare och mer varierad terräng än den som fastighetsmäklarna i Marche färdas omkring i.

I regionens städer finns det ett underbart utbud av lokala kaféer, barer och restauranger, alla med sin egna, speciella personlighet. Den naturliga atmosfären i Le Marche får dig snart att känna dig som hemma, här får du ett äkta, varmt, italienskt välkomnande. Oavsett om du sitter med en morgoncroissant och kaffe eller njuter av en lugn middag med vänner, där ni äter och dricker utsökt mat och vin från trakten, kommer du att inse att det är mycket lätt att koppla av i Le Marche. Titta på våra hus till salu i Le Marche på vår fastighetssida och börja drömma.

Så vad erbjuder husen som är till salu i Le Marche? Ett stort urval: restaurerade lantgårdar i sten, radhus och lägenheter i centrum av gamla medeltida stenbyar, hus som kan bli ett renoveringsprojekt, fastigheter lämpliga för B&B-företag antingen nära bergen och deras vandrings- och cykelleder eller nära sandstränderna vid kusten. Möjligheterna är oändliga.

Hit kan man flyga året om till förmånliga priser, Ryanair flyger till två flygplatser, Ancona och Pescara. Bolognas och Roms flygplatser ligger bara 2,5 timmar bort med bil och erbjuder flygresor med många internationella flygbolag. Regionen har ett fantastiskt klimat och fastigheterna är cirka 35 % billigare här än i Toscana. Det finns ett stort urval av fastigheter till salu i Le Marche som kan bli ditt drömhem så du borde slå till nu, innan alltför många hör talas om området och priserna börjar stiga. Som en Marche-mäklare som har jobbat i regionen sedan 2004 och som rest vitt och brett genom hela Italien är detta platsen du vill köpa på.

Varför använda Magic Marche?
Vi vet att det finns många agenturer, portaler och webbplatser att välja mellan, som har fastigheter i Le Marche men vi är stolta över att kunna erbjuda en tjänst som är helt oöverträffad. Läs vad våra kunder har att säga . Vi ödslar inte din tid och dina känslor i varken sökande eller förhandlingar. Vi lyssnar på dina krav och gör en specifik sökning på allt tillgängligt som matchar dina önskemål. Då vi är professionella, registrerade agenter i Le Marche lägger vi aldrig ner tid på att visa fastigheter som inte passar dig. Vi guidar dig hela vägen genom köpet och ger dig kunskap för att du ska kunna fatta välgrundade beslut. Det är inte många fastighetsmäklare i Le Marche som erbjuder en sådan fulländad service. Om du vill hjälper vi dig också med att välja teamet som ska genomföra din renovering och eventuellt efterföljande projektledning eller underhåll. Det är få i Le Marche som kan hjälpa dig att köpa samt renovera egendomar. Vi har en auktoriserad fastighetsvärderare som driver verksamheten och vi har ett enormt nätverk av pålitliga byggare och hantverkare, advokater, revisorer, arkitekter, landskapsarkitekter och tvåspråkiga anställda som är passionerade när det gäller regionen. Använd våra tjänster om du letar efter hus till salu i Le Marche; du kommer inte bli besviken.

Vi kan hjälpa dig med ditt restaureringsprojekt
Oavsett om du köper genom vår mäklarbyrå i Le Marche eller genom en annan byrå kan vi hjälpa till med ditt renoveringsprojekt. Det är ofta mycket svårt att hålla sig informerad om arbetet när du har ett arbetsliv i ett annat land. Vi kan hjälpa dig här. Vi har ett systerbolag som tar hand om projekt åt klienter från hela världen, alltifrån stora projekt till små utbyggnader eller pooler. Du kan bestämma hur involverade vi ska vara: vi kanske bara ska presentera er för pålitliga byggare och hantverkare, men vi erbjuder även "Eyes and Ears" -hantering av ditt projekt (regelbundna besök, foton och rapporter om framstegen), eller fullständig projektledning. Klicka här för att läsa mer om vår renoveringshanteringstjänst.
Regionen Le Marche

Provinserna i Le Marche