Fastighet till salu i Le Marche

Varför köpa i

Le Marche

Le Marche är en region som otroligt nog, fortfarande är orörd, och full av klassisk italiensk charm och kultur.

Även fastigheterna i Le Marche är mycket värdefulla. Regionen ligger mitt på Italiens östkust och består av över 180 km kust, fantastiska vackra stränder och 26 medeltida städer vid det varma turkosa Adriatiska havet.

Ingenstans erbjuder ett vackrare och mer varierat läge

Hit kan man flyga året om till förmånliga priser, Ryanair flyger till två flygplatser, Ancona och Pescara. Bolognas och Roms flygplatser ligger bara 2,5 timmar bort med bil och erbjuder flygresor med många internationella flygbolag. Regionen har ett fantastiskt klimat och fastigheterna är cirka 35 % billigare här än i Toscana. Det finns ett stort urval av fastigheter till salu i Le Marche som kan bli ditt drömhem så du borde slå till nu, innan alltför många hör talas om området och priserna börjar stiga. Som en Marche-mäklare som har jobbat i regionen sedan 2004 och som rest vitt och brett genom hela Italien är detta platsen du vill köpa på.

När du lär känna detta härliga område kommer du att förstå vad som gör det lite annorlunda jämfört med närliggande Toscana och Umbrien.

Regionen Le Marche har tilldelats en 2:a plats på världsrankingen
"Bäst i resor 2020 - Topp tio regioner", av Lonely Planet.

Våra senaste fastigheter